A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Проект «Комплексна реконструкція спортивного майданчика з облаштуванням зони для воркауту та футбольного поля з глядацькими трибунами Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради по проспекту Миру, 2, м. Кролевець К

Дата: 29.12.2020 12:05
Кількість переглядів: 80

   

    Проект «Комплексна реконструкція спортивного майданчика з облаштуванням зони для воркауту та футбольного поля з глядацькими трибунами Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради по проспекту Миру, 2, м. Кролевець Кролевецького району Сумської області» увійшов до переліку проектів в рамках програми “Велике будівництво”, що реалізовюється на умовах співфінансування з державного бюджету та бюджету Кролевецької обєднаної територіальної громади за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» у Сумській області.

   Загальна вартість проекту складає 6040,192 тис.грн. З державного бюджету було виділено кошти у сумі     4898,595 тис.грн,  з місцевого – 1141,596 тис. грн.

    Станом на 29.12.2020 виконані будівельні робіти, а саме:

  • облаштовано тротуар;
  • улаштовано основу під футбольне поле розміром 60х40;
  • встановлено спортивний комплекс «Воркаут»;
  • встановлено огорожу;
  • облаштовано освітлення майданчику.

   Ремонтні роботи по реконструкції спортивного майданчика будуть продовжені відповідно до державно будівельних норм та погодних умов у 2021 році.

   Спортивний майданчик надасть можливість покращити організацію фізкульт-оздоровчої  роботи в закладі, створити повноцінне середовище для зміцнення здоров’я учнів. Відтепер школярі, батьки та молодь у вільний час зможуть займатися спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я та загартовуючи свій організм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора