A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ГРОМАДА АРТ» КРОЛЕВЕЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОСВІТНЬО-ТРЕНІНГОВОЇ ПРОГРАМИ «АКАДЕМІЯ КУЛЬТУРНОГО ЛІДЕРА»

Дата: 01.07.2020 11:57
Кількість переглядів: 42

        Міністерство культури та інформаційної політики України інформує про результати конкурсного відбору для участі у другій освітньо-тренінговій програмі «Академія культурного лідера» на 2020-2021 роки.

    До міністерства надійшло 72 заявки з 23 областей України. Переможцями стали 45 команд-учасників. Кролевецьку міську об’єднану територіальну громаду з проєктом «Громада Арт» представлятимуть Марченко Світлана Анатоліївна, керівник дитячої громадської організації «Центр українознавства ГІДНІСТЬ», Ракоїд Наталія Володимирівна, директор центральної бібліотеки Кролевецької міської ради, Больба Людмила, завідуюча відділом обслуговування Центральної бібліотеки Кролевецької міської ради, Богачова Аліна, практичний психолог Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. 

    Академія культурного лідера – освітньо-тренінговий проект, що було запроваджено Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО «Інститут культурної політики».

    Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем своєї громади через культурно-мистецькі проєкти.

    Більше 200 учасників впродовж 12 місяців працюватимуть над проєктами для своїх громад та отримають навички з проектного та грантового менеджменту. Крім того, команди-учасниці матимуть змогу для спілкування та обміну досвідом, розробки спільних проєктів під час міжмодульних конференцій. А на найбільш активних і успішних чекають навчальні візити до Німеччини, Чехії та Швеції.


« повернутися

Вхід для адміністратора