A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів – організаторів з теми «Естетичне виховання як засіб розвитку творчих здібностей учнів у позакласній роботі»

Дата: 16.12.2019 11:14
Кількість переглядів: 64

    11 грудня 2019 року на базі ОЗ «Кролевецький ліцей № 3» (керівник Онікієнко С.С.) відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів – організаторів з теми «Естетичне виховання як засіб розвитку творчих здібностей учнів у позакласній роботі».

    Присутніх привітала Онікієнко С.С., керівник закладу, яка розповіла про основні напрями естетичного виховання, що реалізуються у школі. Досвід роботи з даного питання презентувала Москаленко Л.В., заступник директора з виховної роботи ОЗ «Кролевецький ліцей № 3». Курок В.О., педагог – організатор ОЗ «Кролевецький ліцей № 3», розповіла учасникам семінару про роль учнівського самоврядування в естетичному вихованні учнів. Зражва О.В., учитель початкових класів ОЗ «Кролевецький ліцей № 3», тренер з адаптації, апробації та впровадження курсу «Культура добросусідства», провела тренінг «Про красу взаємин батьків та дітей». Присутні переглянули виховний захід – мюзикл «Коза – дереза» (організатори Ковтун А.В., учитель музики, та Щербакова В.В., керівник драматичної студії ОЗ «Кролевецький ліцей № 3»), а також стали учасниками майстер-класу з виготовлення святкового десерту, який провела Медвідь О.Ю., керівник студії декоративно – ужиткового мистецтва «Дивосвіт» ОЗ «Кролевецький ліцей № 3». Учасники семінару отримали нові знання, ідеї, позитивні емоції та святковий настрій.


« повернутися

Вхід для адміністратора