A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

З 1 липня запрацюють заклади дошкільної освіти Кролевецької ОТГ

Дата: 24.06.2020 11:13
Кількість переглядів: 34

    Кабінет Міністрів схвалив Рішення, яким запроваджується адаптований карантин до 22 червня 2020 року. Водночас, з 22.05.2020. р розпочався ІІ етап пом’якшення карантинних заходів, а з 25.05.2020 р. дозволено роботу закладів дошкільної освіти у тих містах, де епідеміологічна ситуація у межах норми.

    З метою перевірки готовності до роботи у період карантину була створена робоча група у складі:  Наталії Діброви,  начальника управління, молоді, спорту, культури і туризму, Віталія Ткаченка, заступника начальника – начальника відділу освіти управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму, Оксани Бузовської, методиста методичного кабінету, Оксани Пуриги, лікаря з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.  

    Станом на сьогодні дошкільні заклади громади вже забезпечені безконтактними інфрачервоними термометрами, рідким милом, дезінфікуючими засобами,  засобами індивідуального захисту, паперовими рушниками.

    Під час зустрічі з керівниками та працівниками закладів також  було визначено алгоритм дій щодо відновлення функціонування закладів та безпечного перебування дітей в них.

 За результатами санітарно-епідеміологічного обстеження   прийнято рішення   відновити  роботу закладів дошкільної освіти Кролевецької міської ради з 1 липня 2020р.


« повернутися

Вхід для адміністратора