A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради (ОТГ) з теми «Реалізація діяльністного компоненту навчальних програм з фізичної культури у світлі вимог Нової української школи»

Дата: 15.11.2019 11:11
Кількість переглядів: 26

           14 листопада 2019 року на базі Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 (директор Погорєльський М.М.) відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради (ОТГ) з теми «Реалізація діяльністного компоненту навчальних програм з фізичної культури у світлі вимог Нової української школи».

    З вітальним словом до вчителів звернулася Івашина Н.В., заступник директора Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, яка наголосила про важлівість занять фізичною культурою, що спрямовані на зміцнення здоров’я, розвиток фізичних та морально-вольових здібностей учнів. Шабельник О.М., учитель фізичної культури Кролевецької спеціалізованої школи № 1, презентував досвід роботи з теми «Управління руховою діяльністю та формування вмінь і навичок у фізичному вихованні». Присутні відвідали майстер-клас Клиндух Т.І., учителя фізичної культури Кролевецької спеціалізованої школи № 1 «Використання стройових вправ та прийомів на уроках фізичної культури як один з методів реалізації діяльністного компонента навчальної програми». Скиба А.М., керівник МО, порушив питання організації та проведення спортивно-масових заходів у 2019-2020 н.р., участі закладів освіти у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Сокіл" ("Джура"). 


« повернутися

Вхід для адміністратора