A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: М`ясо – за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15110000-2- (Філе куряче охолоджене, гомілки курячі охолоджені, тушка куряча охолоджена) на 2022р.

Дата: 11.01.2022 10:54
Кількість переглядів: 85

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: М`ясо – за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15110000-2- (Філе куряче охолоджене, гомілки курячі охолоджені, тушка куряча охолоджена) на 2022р.

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710.

 

 

 Ідентифікатор закупівлі:            UA-2022-01-05-005079-c

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Технічні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 21.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91).

Найменування товару

Кількість, кг.

Вимоги до предмету закупівлі

Якість товару, що є предметом закупівлі має відповідати діючим на території України державним стандартам

Філе куряче охолоджене

6677,00

Філе куряче повинне бути охолоджене, вищого ґатунку. Нежирне біле м'ясо без кісточки, з курячої грудинки. Філе повинно бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, не обвітрене, без деформацій, потемніння та послезніння структури тканини. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО, не шприцьовані. Відповідно до діючого ДСТУ на даний вид товару. Обов’язкова наявність посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення/ декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо).

Вміст токсичних елементів, гормональних препаратів і пестицидів у м’ясі свинини не повинен перевищувати допустимих  рівнів, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

 

Гомілки курячі охолоджені

936,00

Гомілки курячі повинні бути охолоджені. М'ясо з кісткою і шкурою, нижня частина ноги курки без хребта. Не повинен мати залишків пір'я, а також внутрішнього жиру, без рідини. Без сторонніх присмаків та запахів. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО, не шприцьовані. Відповідно до діючого ДСТУ на даний вид товару. Обов’язкова наявність посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення/ декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо).

Вміст токсичних елементів, гормональних препаратів і пестицидів у м’ясі свинини не повинен перевищувати допустимих  рівнів, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

Тушка куряча охолоджена

2216,00

Тушка куряча охолоджена.  Тушки курей охолоджені, повинні бути чистими, без залишків пера, пуху, без подряпин, розривів, без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачив смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Тушка повинна мати округлену грудину, відкладення підшкірного  жиру на грудині, животі та у вигляді суцільної смуги на спині, кіль грудної кістки не повинна виділятись, колір шкіри має бути блідо - жовтим або жовтим, запах - властивий доброякісному м'ясу птиці. Відповідно до діючого ДСТУ на даний вид товару. Обов’язкова наявність посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення/ декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо).

Вміст токсичних елементів, гормональних препаратів і пестицидів у м’ясі свинини не повинен перевищувати допустимих  рівнів, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

 

Учасник повинен надати копію Акту перевірки компетентного органу, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів стосовно додержання оператором ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, дата останньої перевірки якого не повинна перевищувати рік.

Документи та дані, що підтверджують якісні характеристики предмету закупівлі:

Учасник для підтвердження якості товарів, що планує постачати та повноважень реалізовувати певний товар повинен подати:

Копії відповідних дозволів, ліцензій, свідоцтв, патентів, сертифікатів, паспортів, довідок, посвідчень, погоджень, що дають право учаснику виробляти та/або реалізовувати товари, запропоновані в пропозиції конкурсних торгів, що є предметом закупівлі, якщо згідно з діючим законодавством України, відповідні товари (їх виробництво та реалізація), що є предметом державної закупівлі, підлягають ліцензуванню, патентуванню, сертифікації, паспортуванню, погодженню..

Копію посвідчення про якість та/або копію декларації виробника, або інші документи, що засвідчують якість та безпеку товару, що закуповується.

Якість товару, що поставляється, має відповідати ДСТУ, ТУ. На підприємстві, що поставляє товар, повинна бути ефективно впроваджена система HACCP, що в значній ступені зменшує ризики потрапляння в продукти харчування небезпечних чинників (надати Наказ або інші документи, які підтверджують впроваджена система HACCP).

Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.

Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару  здійснюється Вантажовідправником за його власний  рахунок та його транспортом.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

Очікувана вартість предмету закупівлі:

"Філе куряче охолоджене, гомілки курячі охолоджені, тушка куряча охолоджена за кодом СРV за ДК021:2015: 15110000-2- М'ясо; відповідний код СРV за ДК021:2015 -15112130-6 - Курятина" визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro, запиту цінових пропозицій.

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби товару на 2022 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1432286,99 грн. з ПДВ.


« повернутися

Вхід для адміністратора