A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Засідання методичного об'єднання учителів основ здоров’я "Виховання соціокультурної поведінки учнів через формування здорового і безпечного способу життя"

Дата: 18.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 43

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Кролевецької міської ради на 2019 рік 17 квітня 2019 року на базі Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша відбулося засідання методичного об'єднання учителів основ здоров’я "Виховання соціокультурної поведінки учнів через формування здорового і безпечного способу життя".

     У ході засідання присутні стали учасниками ділової гри «Шлях до майстерності» (Школа О.Д., учитель Кролевецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Кролевецької міської ради). Керівник МО Прядко Н.В. проаналізувала вимоги до ведення шкільної документації. Школа О.Д., заступник директора з виховної роботи Кролевецької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша, провела інтерактивну вправу «Асоціаційне гроно» та поділилася досвідом роботи з питання «Формування здоров’язбережувального середовища у навчальному закладі». Також на учасників семінару чекав захопливий квест «Правила безпеки». А на завершення засідання Чечель Л.М., учитель основ здоров’я Кролевецької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша, провела майстер-клас з виготовлення скрапбукінга на тему «Правила безпеки».

    Учасники заходу відмітили практичну спрямованість семінару і вкотре пересвідчилися, що «основи здоров’я» - це інтегрований предмет, що за змістом об’єднує питання здоров’я та безпеки життєдіяльності. Його завданням є формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, опанування основ здорового способу життя, життєвих навичок безпечної поведінки, формування в учнів здоров’язбережувальної компетентності.

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора