A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Районний семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Компетентісний підхід у формуванні екологічної свідомості дошкільників»

Дата: 03.02.2020 10:49
Кількість переглядів: 25

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2020 рік, 31 січня на базі Кролевецької Філії №1 Опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» методистом управління освіти Бузовською О.І. проведено  районний семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Компетентісний підхід у формуванні екологічної свідомості дошкільників».

    З вітальним словом звернулась завідувач Кролевецької Філії №1 Пьостра Л.М.

 

     У ході практичної частини учасники переглянули організовану освітню діяльність з використанням інноваційних технологій.

    У групі молодшого віку вихователь Банна Ю.В. провела природничий квест «В гості до ведмедика Умки.  Подорож на Північний Полюс». Переглянули заняття.   у групі раннього віку «У гості до бабусі» з використанням бізібордів ( вихователь Пугач Т.Ю). Заняття з екологічного виховання з використанням творів В.Сухомлинського, прийомів дослідницької діяльності й творчо-художнього розвитку дошкільників, елементів здоров’язбережувальної технології – роботи з кольором на тему «Вода у нашому житті» провела у старшій дошкільній групі вихователь Сіра Л.М.

    Цікавим та змістовним був проведений квест « Подорож в країну Еколандію» для учасників семінару (підготувала вихователь Супрун В.О.) метою якого було  розвивати творчий потенціал педагогів,  компетентність в питаннях реалізації завдань організації  екологічної діяльності дошкільнят.

   На завершення зустрічі всі учасники семінару отримали методичні рекомендації щодо формування екологічної відповідальності дітей дошкільного віку.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора