A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Освітянам Кролевеччини презентовано проєкт розвитку STEM-освіти

Дата: 09.04.2021 10:35
Кількість переглядів: 14

08 квітня 2021 року в залі засідань Кролевецької міської ради за участі депутатів міської ради, заступника міського голови В’ячеслава ЖОВТІ, начальника відділу освіти Станіслава МАСАЛИГИ відбулась зустріч керівників закладів освіти, педагогів Кролевеччини з директором по проєктах Компанії "Інноваційні Освітні Рішення" LEGO Education в Україні Володимиром Стоєцьким.

В ході зустрічі обговорили питання щодо впровадження спільних проєктів розвитку STEM-освіти в Кролевецькій міській територіальній громаді та напрацювання плану дій щодо поетапного впровадження STEM-освіти в закладах освіти громади і залучення міжнародного досвіду.

 

Довідково: Компанія “Інноваційні Освітні Рішення” — офіційний дистриб`ютор LEGO Education в Україні.  Місія компанії – впровадження міжнародних освітніх STEM-програм у навчальні заклади України. Забезпечення навчальних закладів найсучаснішими засобами та технологіями для навчання дітей.

Основною метою діяльності компанії “Інноваційні Освітні Рішення” є надання українським дітям найсучасніших методів та засобів навчання, які б заклали надійну основу для їх подальшого успішного

 


« повернутися

Вхід для адміністратора