A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ЗНО-2020. Терміни проведення

Дата: 29.04.2020 10:32
Кількість переглядів: 14

    ЗНО у 2020 році обов’язково відбудеться. Формат і процедура його проведення не зміняться. Проте пройде ЗНО з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту.

   Терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році залежать від тривалості карантину в Україні.

   У разі якщо карантин завершиться не пізніше початку червняосновну сесію ЗНО буде проведено орієнтовно 25 червня – 17 липня. У такому випадку результати ДПА та ЗНО учасники отримають до 31 липня.

    Якщо ж карантин триватиме до початку серпня, основна сесія ЗНО відбудеться орієнтовно 17 серпня – 4 вересня. Результати буде оприлюднено до 17 вересня.

    Проведення додаткової сесії ЗНО у 2020 році заплановано на 28 липня – 11 серпня, якщо карантин звершиться у червні. В іншому випадку додаткову сесію буде організовано протягом 22 вересня – 6 жовтня. Графік додаткової сесії ЗНО буде оприлюднено до 22 травня.

    Дати пробного ЗНО також залежать від тривалості карантину. Після завершення карантину всі зареєстровані учасники зможуть у звичному форматі пройти пробне ЗНО. Наразі на розгляді варіанти проведення пробного ЗНО у червні або ж у першій половині серпня.

   Рекомендуємо стежити за новинами на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти та Міністерства освіти і науки України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора