A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичні порадники для вчителів природничо – математичних предметів «Особливості підгтовки учнів до ЗНО в 2020 році»

Дата: 03.02.2020 10:28
Кількість переглядів: 31

     З 21 по 31 січня 2020 року учителі закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради, які викладають предмети природничо – математичного циклу, взяли участь у методичних порадниках з теми «Особливості підготовки учнів до ЗНО у 2020 році».

  Галанова В.А., керівник ММО вчителів математики, проаналізувала результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти в ЗНО – 2019 з математики, типові помилки випускників у виконанні тестових завдань, провела практичне заняття – тренінг із розв’язування завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю, надала методичний коментар щодо розв’язків цих завдань.

    Івашина Н.В., керівник ММО чителів хімії та біології, наголосила на організаційно – методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з хімії та біології, ознайомила з конструктором результатів ДПА/ЗНО 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Педагоги обговорювали проблеми підготовки учнів до ЗНО, виконували та аналізували завдання ЗНО минулих років,  опрацьовували Інтернет – ресурси, які допоможуть у підготовці до ЗНО.

   Педагоги, які викладають географію, опрацювали програму ЗНО з географії 2020, проаналізували сертифікаційні роботи та тестові завдання минулих років. Стожок А.П., керівник ММО вчителів географії, розповіла про особливості ЗНО з географії у 2020 році, провела практичне заняття з розв’язування тестових завдань. Учителі ділились досвідом використання Інтернет – ресурсів з підготовки до ЗНО.

    Учителі физики закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради обговорювали проблеми підготовки учнів до ЗНО з фізики. Галанов О.М., керівник ММО вчителів фізики, проаналізував програму,  сертифікаційну роботу ЗНО – 2020, надав практичні поради щодо роботи з тестовими завданнями.


« повернутися

Вхід для адміністратора