A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

МОЛОДІЖНА РАДА КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРЕДСТАВИЛА СВОЮ ПРАКТИКУ НА МОЛОДІЖНОМУ ONLINE MEETUP «ВІД МРІЙ ДО ДІЙ»

Дата: 21.07.2020 10:28
Кількість переглядів: 71

       60 учасників з 19 міст та населених пунктів України взяли участь у онлайн-заході, організованому проєктом Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні», що об’єднав практиків молодіжної участі. Молоді люди презентували свої успішні проєкти з різноманітних сфер, отримали цінні поради від колег, надихнулися перемогами однодумців, отримали нові контакти, налагодити взаємодію зі спікерами щодо впровадження молодіжних проєктів у своїх громадах.

    Серед 22 надихаючих презентацій від представників шкільних та молодіжних спільнот, неурядових організацій та молодіжних ініціатив, свою практику «Дискотека» продемонструвала представник Молодіжної ради Кролевецької міської об’єднаної територіальної громади Софія РОМАНЮК, а саме з чого потрібно починати, щоб не розчаруватись, як молодій людині реалізувати проєкт не на папері, а в реальному житті і вплинути на розвиток своєї громади.

    Безмежно надихає, що у нашої молоді є безліч проєктів, якими хочеться ділитися, адже молодіжні ініціативи неодмінно мають розвиватися. Наша громада потребує активної та амбіційної молоді, що готова включатися в громадське життя якнайраніше.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора