A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичні порадники для вчителів суспільно – гуманітарних предметів «Особливості підготовки учнів до ЗНО в 2020 році»

Дата: 03.02.2020 10:17
Кількість переглядів: 17

     З 21 по 28 січня 2020 року для учителів закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради, які викладають предмети суспільно – гуманітарного циклу відбувся ряд методичних порадників з теми «Особливості підготовки учнів до ЗНО у 2020 році».

  Учителі української мови та літератури опрацювали матеріали з підготовки учнів до ЗНО, проаналізували тестові завдання ЗНО минулих років  та визначили основні напрямки підготовки учнів до ЗНО 2020 року. Дмитренко А.В., керівник ММО, учасник обласної семінар – наради з питань підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури, наголосила на організаційно – методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з української мови та літератури у 2020 році, надала методичні рекомендації щодо роботи з онлайн ресурсами та додатковими джерелами інформації.

    Васянович Н.М., керівник ММО вчителів іноземної мови закладів загальної середньої освіти Кролевецької ОТГ, презентувала різні методи, форми та прийоми роботи з учнями під час підготовки до ЗНО з англійської мови. Педагоги ділились досвідом з використання різноманітних вправ на тренування різних типів завдань тесту ЗНО, опрацьовували Інтернет – ресурси, які допоможуть у підготовці до ЗНО.                                                                                                                        

       Кузюра А.О., керівник ММО вчителів історії, наголосила на організаційно – методичних аспектах підготовки учнів до ЗНО з історії України у 2020 році, презентувала досвід з використання онлайн сервісів для підготовки до ЗНО. Денисенко О.С., учитель ОЗ «Кролевецький ліцей № 3», учасник обласної семінар – наради з питань підготовки учнів до ЗНО з історії України,  проаналізував  методичні рекомендації щодо роботи з візуальними джерелами та завданнями на локалізацію на карті історичних фактів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора