A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ХХ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

Дата: 05.11.2020 10:16
Кількість переглядів: 121

     9 листопада, у День української писемності та мови,  о 9:00 відбудеться ювілейний ХХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури.

 Спецпроєкт, організований Суспільним спеціально до події, стартуватиме в ефірі Українського радіо та Радіо Культура о 9:00, ведучі в студії розкажуть історію диктанту й дадуть змогу всім охочим підготуватися до написання. Сам же радіодиктант почнеться о 9:15.

До участі в радіодиктанті можуть долучитися школярі, студенти педагоги.

  Його транслюватимуть на «Українському радіо», радіо «Культура», «UA: Першому», усіх регіональних каналах, на фейсбук-сторінках Суспільного та каналах Суспільного в YouTube.

    Час для надсилання готового тексту - астрономічна доба. Його потрібно писати від руки на аркуші паперу, який можна сфотографувати і надіслати на електронну адресу  rd@ukr.radio.

    Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

   З метою зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті Українського радіо 9 листопада.

    Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів. Ті, хто напише без жодної помилки, отримають подарунковий набір книжок від «Українського радіо». 

 

 Інформацію підготовлено за матеріалами Першого каналу Українського радіоhttp://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=94437


« повернутися

Вхід для адміністратора