A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ПРЕДСТАВНИКИ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО МІЖНАРОДНОЇ ВЕБ-КОНФЕРЕНЦІЇ "ЗАЛУЧЕННЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ДО 18 РОКІВ ДО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ"

Дата: 09.07.2020 10:14
Кількість переглядів: 15

       "Залучення дітей та молоді до прийняття рішень є надзвичайно важливим для активізації сучасних демократій", - за словами Клаудії Лучіані, Директорки директорату з питань людської гідності, рівності та врядування Ради Європи. "Сьогодні діти та молодь - це агенти змін, які відіграють ключову роль у відновленні наших демократій" Важливо, щоб механізми громадської участі дозволяли молодим людям грати активну роль у розвитку своїх громад, отримувати досвід, знання та життєві навички.

    Більше ніж 70 представників з різних країн та континентів долучилися до міжнародної веб-конференції "Залучення дітей та молоді до 18 років до прийняття рішень" була надзвичайно жвава дискусія, учасники ділилися кращими практиками та своїм досвідом використання механізмів громадської участі для дітей та молоді.

    Обговорили міжнародні стандарти участі дітей і молоді у механізмах громадської участі у процесі прийняття рішень.

    Надихнулися успішними практиками участі молоді в прийнятті рішень, що були презентовані спікерами з Вінниці, Полтави, Тернополя, Кролевця.

   Було презентовано Інструментарії Ради Європи щодо впровадження шкільного громадського бюджету та залучення молодих виборців до голосування.

    Відеоматеріал конференції


« повернутися

Вхід для адміністратора