A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ «ВІДКРИВАЙ УКРАЇНУ»

Дата: 14.05.2020 10:02
Кількість переглядів: 25

             Активна та завзята молодь зняла креативний та оригінальний відеоролик про місто Кролевець. Наші школярі на карантині не сумують та проводять час максимально з користю - і навчаються, і на громадські проєкти час не шкодують. Кролевецька молодіжна громадська рада «Створюємо майбутнє», лідер команди Мирослав БУР, бере участь в освітньому проєкті «Відкривай Україну», який навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми, і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. 

    В рамках освітнього проєкту «Відкривай Україну» учнівська молодь зняла гарне відео про наше місто «Місто з вікна від місцевих школярів», режисер Софія РОМАНЮК.

     Слідкуємо далі за успіхами команди та чекаємо перемоги в наступних етапах проєкту!

   Всеукраїнський проєкт неформальної освіти  «Відкривай  Україну»  проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

    «Відкривай Україну» намагається поставити питання суспільства та громад вголос, а шукати відповіді беруться команди підлітків 7-11 класів, які організовуються навколо тих проблем, які впадають їм в очі.

      Підлітки збираються командою, обирають собі вчителя в школі, який стає їх ментором, обирають капітана серед учасників та навчаються, самоорганізовуються. Під час проєкту учасники проходять трансформаційні етапи командного розвитку. Як результат, роблять дуже потужні проєкти: застосунки, фестивалі, арт-інсталяції та цілі рекреаційні парки.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора