A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

З Днем Дошкілля!

Дата: 27.09.2022 13:00
Кількість переглядів: 13

      Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти Кролевецької  територіальної громади!

     Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем вихователя та всіх дошкільних працівників.

Цього року професійне свято усіх працівників освітньої галузі особливе, обпалене війною… Попри все на світі, педагоги тримають свій освітянський фронт, аби наші Захисники були впевнені, що позаду – міцний та впевнений тил.

    Безперечно, дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров'я.

   Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

   Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

   Щиросердно вітаємо зі святом всіх працівників закладів дошкільної освіти громади, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнені, що Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий період життя!

      Зичимо Вам міцного здоров'я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора