A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Інноваційна діяльність в ЗДО» на тему «Формування світорозуміння дітей дошкільного віку через дослідницьку діяльність та художню працю»

Дата: 07.02.2019 09:53
Кількість переглядів: 18

    5 лютого 2019 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №11 «Оленка» Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання вихователів  за темою «Формування світорозуміння дітей дошкільного віку через дослідницьку діяльність та художню працю», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів Кролевецької міської ради.

   

    Цікавим пізнавальним досвідом роботи з дітьми поділилась з присутніми вихователь закладу дошкільної освіти №11 «Оленка» Федорова Лариса В’ячеславівна. Після позитивного знайомства і обміну посмішками розпочало свою роботу «Довідкове бюро», де вихователь ознайомила присутніх з історією виникнення паперу. Продовжила роботу лабораторія «Чомучок», де детально познайомились з властивостями паперу за допомогою різних методів дослідної діяльності. Мозковий штурм «5 питань… 5 відповідей» змусило замислитись присутніх про важливість паперу та життя без нього. А гра «Модельне агентство» дозволило вихователям проявити свою творчість та фантазію і створити з паперу одяг для ляльки, педагоги презентували своє творіння на показі моди. Творча майстерня «Паперових справ майстер» ознайомила присутніх з аплікацією на стінці, паперопластикою,  конструюванням з паперу, обривною аплікацією, вихователі з задоволенням спостерігали за створенням різних образів та залучалися до роботи зі створення казкового паперового театру. Продовжила захід екологічна поліція «За життя – без сміття. Сміттєва небезпека», яка переконала, що «чисто не там де прибирають, а там де не смітять», діти залюбки давали нове життя сміттю створюючи при цьому корисні предмети для побуту. Ігри «Як би ви зробили?», «Віртуальна прогулянка», «Театр зі сміття» спонукало вирішенню проблеми використання сміття в повсякденному житті людини та складання його в різні контейнери. На завершення заходу «Наш вернісаж» від вихованців закладу.

    Присутні виразили щиру подяку Федоровій Л.В., яка поділилася з гостями досвідом роботи, підготувала  чудову розвагу та новий підхід до формування світогляду дітей, побажали міцного здоров’я, благополуччя, терпіння й оптимізму у нелегкій, але надзвичайно  важливій справі. Слова вдячності також лунали для керівника та працівників закладу за чудову організацію семінару, гарний настрій, можливість поринути у світ дослідної діяльності та художньої праці.

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора