A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Засідання робочої групи з трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської територіальної громади

Дата: 11.01.2023 17:26
Кількість переглядів: 32

     11 січня 2023 року відбулося засідання робочої групи з трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської територіальної громади на 2022 – 2027 роки за участі міського голови Віктора Лехмана, керівників закладів освіти та голів первинних профспілкових організацій.

     Учасники робочої групи заслухали інформацію начальника відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслава Масалиги. Демографічні відомості свідчать про зменшення кількості майбутніх першокласників упродовж наступних п’яти років, що призведе до зменшення кількості класів в цілому. В ході засідання обговорено етапи реалізації реформування мережі закладів освіти відповідно до чинного законодавства.

     Кожен мав право на висловлення власної думки. Присутні хвилювались за майбутнє учасників освітнього процесу, за працевлаштування вчителів. Неодноразово підіймалось питання щодо підвозу дітей, якості доріг.

     Наступне засідання робочої групи заплановано на 18 січня 2023 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора