A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО 2021 року

Дата: 05.01.2021 09:26
Кількість переглядів: 30

         Сьогодні розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року й триватиме до 19 січня включно. Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна буде на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

     Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

- ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року;

- виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

- дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

- отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

- психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

- навчитися ефективно розподіляти час;

- оцінити свій рівень навчальних досягнень.

    Через епідеміологічні загрози в 2021 році кожен учасник/кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

   Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Вартість пробного ЗНО у 2021 році складає 195 грн.

    Скориставшись спеціальним сервісом, розміщеним на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, потрібно сформувати реєстраційну заяву.

     Після заповнення електронної форми реєстраційної заяви для кожної особи, яка заповнила таку форму на сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка учасника пробного ЗНО «Особистий кабінет», доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом, які генеруються автоматично.

    Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник/кожна зареєстрована учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальний сервіс для визначення результатів.

    Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику/кожній учасниці потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» на сайті УЦОЯО упродовж 10–14 квітня.

    Для тих, хто скористається такою можливістю, результати  пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників 16 квітня.

    Крім того, Український центр оцінювання якості освіти та ГС “Освіторія” за підтримки МФ “Відродження” підготують офіційні відеокоментарі до завдань пробного ЗНО-2021: експерти УЦОЯО докладно проаналізують кожне завдання й порадять, як отримати найвищий бал на ЗНО.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

 

   Детальна інформація про процедуру реєстрації - у рубриках «Пробне ЗНО» на сайтах УЦОЯО та ХРЦОЯО.

 

За матеріалами сайтів МОН України та УЦОЯО


« повернутися

Вхід для адміністратора