A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Школа бібліотечної майстерності

Дата: 20.02.2020 09:23
Кількість переглядів: 15

             19 лютого 2020 року на базі Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 (директор Погорєльський М.М.) відбулося  заняття Школи бібліотечної майстерності для бібліотекарів та відповідальних за бібліотечні фонди закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради та Кролевецького району.

     Присутні обговорювали проблеми та результати впровадження в роботу шкільних бібліотек універсальної десяткової класифікації. Шульга Л.М., керівник ШБМ, завідувач бібліотекою Кролевецької СШ № 1, розповіла про облік навчальної літератури в шкільній бібліотеці, про правила створення систематичного каталогу та надала практичні поради щодо оформлення книжкових роздільників відповідно до УДК. Клок С.М., бібліотекар ОЗ «Кролевецький ліцей № 3», пояснила присутнім, як створити каталожну карту.

    Желтобрюх А.І., методист методичного кабінету УОМСКТ, звернула увагу на нормативні документи щодо здійснення обліку навчальної літератури, ознайомила з інформаційними листами щодо підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів та участі закладів освіти у конкурсі електронних версій підручників для 3 та 7 класів.


« повернутися

Вхід для адміністратора