A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичне об’єднання вихователів груп раннього віку з теми: «Нетрадиційні підходи в організації пізнавальної діяльності та формуванні сенсорної культури дітей раннього віку».

Дата: 26.02.2020 09:13
Кількість переглядів: 17

       25 лютого 2020 року на базі закладу дошкільної освіти (ясла-садок)  № 6 було проведено  засідання методичного об’єднання вихователів  груп раннього віку з теми: «Нетрадиційні підходи в організації пізнавальної діяльності та формуванні сенсорної культури дітей раннього віку». Педагоги міста мали змогу подивитися створене в закладі предметно-розвивальне середовище для наймолодших та упорядковані  напрацювання вихователів з сенсорного виховання.

   

      Підготовлені відкриті перегляди «Цікаві несподіванки», провела вихователь Кириченко Ю.О. та « Весела подорож» –  вихователь Самусь Т.В.., вразили всіх присутніх педагогічною майстерністю та дитячою безпосередністю.

   Методист методичного кабінету Бузовська О.І.,  під час презентації «Нетрадиційні підходи в організації пізнавальної діяльності та формуванні сенсорної культури дітей раннього віку» розповіла про окремі напрямки організації роботи з даного питання. Для учасників семінару вихователь- методист Ліннік О.А., провела ділову гру «Подорож у країну сенсорики», на якій вихователі мали змогу показати свою креативність, вміння критично оцінювати різні погляди, самовдосконалюватись.

   Цікавою та змістовною була презентація ігор з сенсорного виховання, під час якої  вихователі закладу ділилися досвідом та представляли власні розробки.

   На завершення методичного об’єднання кожен з учасників отримав пам’ятки щодо формування сенсорної культури у дітей раннього віку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора