A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Інноваційна діяльність в закладах дошкільної освіти» - «Соціальна і фінансова освіта дошкільників»

Дата: 01.11.2018 15:56
Кількість переглядів: 29

1 листопада 2018 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання вихователів  за темою «Інноваційна діяльність в ЗДО» - «Соціальна і фінансова освіта дошкільників», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

Вихователь-методист закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Бортник Л.І. надала експрес-інформацію щодо впровадження програми «Афлатот»  у практику роботи закладу та звернула увагу на актуальність і специфіку впровадження даної програми. З даного питання переглянуте заняття групи молодшого дошкільного віку «Чому важливо допомагати по дому» (вихователь Захаренко А.І.), яке мало за мету спонукати дітей плекати інтерес до процесу та результатів елементарної праці; заняття групи середнього дошкільного віку «Країна «Електроенергія»» (вихователь Дряпко О.М.), що сприяло формуванню у дітей навичок економічного використання різних джерел енергії, мотивацію для заощадження енергії; гра-стратегія для дітей старшого дошкільного віку «Подорож до Афлатуна» (вихователь Комар Ю.В.) надала можливість поринути у світ космосу, шляхом планування уявної діяльності, формуванню навичок міжособистісної взаємодії і партнерства.

Під час роботи методичного об'єднання вихователі ознайомилися з різноманіттям впровадження інноваційної діяльності закладів дошкільної освіти: «Розвиток логічного мислення дітей дошкільного віку за методикою Д.Кюїзенера», «Мнемотехніка – технологія ефективного засвоєння інформації», «Казка як засіб розвитку творчості», «Педагогічна спадщина В.Сухомлинського», «Освіта сталого розвитку» та отримали методичні рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій в практику роботи закладів дошкільної освіти.

Учасники семінару обмінялися думками за «круглим столом» та висловили свої враження від проведеного заходу. Засідання пройшло вдало та досягло позитивної завершеності завдяки злагодженій роботі організаторів та учасників семінару.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора