A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти на тему «Дивовижний світ ляльки»

Дата: 15.05.2019 08:15
Кількість переглядів: 21

    14 травня 2019 року на базі  Кролевецького закладу дошкільної освіти (дитячий садок) №2  Кролевецької міської ради пройшов семінар вихователів груп раннього віку  закладів дошкільної освіти на тему: «Дивовижний світ ляльки».

    Вихователь закладу дошкільної освіти №2  Шкарупа Тетяна Миколаївна провела з дітьми заняття «Лялька-мотанка – Берегиня роду», на якому діти розширювали знання про види іграшок і їх призначення, дізналися про ляльку-мотанку, ознайомилися з процесом виготовлення ляльки-оберегу. Діти спілкувалися з лялькою, грали в ігри, співали та танцювали.

Завідувач закладу Демченко Ольга Афанасівна ознайомила присутніх педагогів з історією виникнення ляльки.

    Керівник методичного об’єднання Бортник Любов Іванівна ознайомила вихователів з методикою розвитку мовлення малюків шляхом ігор з лялькою, спілкувалася з присутніми за допомогою вправи «Відкритий мікрофон».

    Щирі посмішки, приємна атмосфера викликали у вихованців дитячого садка та у присутніх гостей гарний настрій. Присутні виразили подяку вихователю, яка підготували  заняття для дітей та керівнику закладу Демченко О.А. за організацію семінару та знайомство з дивовижним світом ляльки Кролевецького закладу дошкільної освіти (дитячий садок) №2.

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора