A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 07.10.2020 08:05
Кількість переглядів: 41

   

    Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради оголошує конкурс на посади КОНСУЛЬТАНТІВ ТА ПСИХОЛОГА ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ Кролевецької міської ради.

    Консультантом та психологом центру професійного розвитку педагогічних працівників може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров'я, що не перешкоджає виконанню професійних обов'язків.

    Кандидати, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська область, Кролевецький район, м. Кролевець, вул. Франка, буд. 8, наступні документи:

- копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній   формі;

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

    Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

    Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації, про що ставить свій підпис.

    Строк подання документів: 27.10.2020 (включно).

    Дата, час, місце проведення конкурсного відбору: 29.10.2020 о 10 годині 00 хвилин в приміщенні управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська область, Кролевецький район, м. Кролевець, вул. Франка, буд. 8. Прізвище, ім’я, по батькові, засоби зв'язку та електронна пошта відповідальної особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Корнієнко Тетяна Миколаївна, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради,  телефон 097-394-61-17, електронна пошта: krolcentrprpp@ukr.net

    Голова конкурсної комісії Діброва Н. В.

Положення про проведення конкурсу


« повернутися

Вхід для адміністратора