A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Вітаємо Топчій Олену Петрівну із зайнятим ІІІ місцем у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів

Вітаємо Топчій Олену Петрівну, практичного психолога Дубовицького ліцею Кролевецької міської ради, із зайнятим ІІІ місцем у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» (програма «Розвиток пізнавальних процесів та сенсомоторики у першокласників, які мають труднощі в адаптації») у номінації «Практичні психологи».

13:49 29.01.2024

Вітаємо Максима СУЩЕНКА із зайнятим ІІ місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - хімії

     Вітаємо Максима СУЩЕНКА, здобувача освіти Кролевецького ліцею № 1 Кролевецької міської ради та учителя-наставника Наталію ПИРЛИК із зайнятим ІІ місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - хімії.

08:17 29.01.2024

Вітаємо Максима ПАНКОВА із зайнятим ІІІ місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - фізики.

     Вітаємо Максима ПАНКОВА, здобувача освіти опорного закладу "Кролевецький ліцей № 3" Кролевецької міської ради та учителя-наставника Олександра ГАЛАНОВА із зайнятим ІІІ місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - фізики.

11:37 25.01.2024

Вітаємо Катерину ЦУШКО із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - правознавства

Вітаємо Катерину ЦУШКО, ученицю Кролевецького ліцею № 2 імені М.О. Лукаша Кролевецької міської ради та учителя-наставника Любов ГОЛОВАШОВУ із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - правознавства.

11:36 24.01.2024

Вітаємо із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів – технологій (трудового навчання)

Вітаємо із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів – технологій (трудового навчання): Олександру ПРЯДКО, ученицю 10 класу опорного закладу "Кролевецький ліцей №3" Кролевецької міської ради та учителя-наставника Ольгу МЕДВІДЬ, Вікторію БУЛАХ, ученицю 11 класу Кролевецького ліцею № 5 Кролевецької міської ради та учителя-наставника Інну ГАНАШОК.

09:59 22.01.2024

Вітаємо Олександра ДЕМЧЕНКА із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - географії.

Вітаємо Олександра ДЕМЧЕНКА, здобувача освіти Кролевецького ліцею № 2 імені М.О.Лукаша Кролевецької міської ради та учителя-наставника Валентину МАМАЙ із зайнятим І місцем в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - географії.

13:16 19.01.2024

18 січня у Дубовицькому ліцеї Кролевецької міської ради відбулися змагання з волейболу серед хлопців 9-8-7-их класів, що проходили в рамках І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

18 січня у Дубовицькому ліцеї Кролевецької міської ради відбулися змагання з волейболу серед хлопців 9-8-7-их класів, що проходили в рамках І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ». За результатами напружених та емоційних змагань збірна команда 9-го класу виборола ПЕРЕМОГУ, ІІ місце посіла команда 7-го класу.

12:52 19.01.2024

17 січня у спортивній залі Кролевецького ліцею №5 відбулося відкриття І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

17 січня у спортивній залі Кролевецького ліцею №5 відбулося відкриття І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ», що реалізується за ініціативи Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО під гаслом : «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Проєкт дозволить показати, що зі звичайної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

10:57 18.01.2024

Вхід для адміністратора