A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичний порадник школа молодого фахівця психологічної служби на тему: «Організація психолого-педагогічного консиліуму у закладах освіти»

Дата: 23.11.2018 11:37
Кількість переглядів: 17

16.11.2018р  на базі Кролевецької районної філії  Сумського ОЦЗ відбувся методичний порадник школа молодого фахівця психологічної служби на тему: «Організація психолого-педагогічного консиліуму у закладах освіти».

Методист методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Чуприна Т.В. розповіла про  ведення документації, підготовку до проведення та участь у психолого-педагогічних консиліумах з теми «Адаптація першокласників до навчання в школі», «Адаптація п’ятикласників до навчання в школі   ІІ ступеня».

Практичний психолог Кролевецького закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка»  Кролевецької міської ради Кривенко Т.В. поділилася досвідом, познайомила з документацією  по підготовці та участі  у психолого-педагогічних консиліумах «Адаптація дітей до умов дошкільного навчального закладу», «Готовність старших дошкільників до навчання в школі».

    Фахівець з профорієнтації Кролевецької районної філії  Сумського ОЦЗ Третяк Тетяна провела для психологів презентацію Платформи з профорієнтації та розвитку карєри «Моя професія: консультаційна мережа».

Дана платформа дає можливість для учнів від 14 років пройти комплексне профорієнтаційне тестування, яке допоможе оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено зробити правильний вибір майбутньої професії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора